NIKAD NIJE PRERANO

Meg Ryan planira vjenčanje s oženjenim rokerom

30.05.2011 u 09:02

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda planira u srpnju svadbu s Johnom Mellencampom, koji je tek u siječnju podnio zahtjev za razvod od treće supruge

Meg Ryan i John Mellencamp planiraju vjenčanje u srpnju, iako je roker još uvijek oženjen. Par koji je započeo vezu ranije ove godine nedavno je otkrio javnosti i obiteljima svoje nove planove.

'Johnova djeca bila su u šoku, nisu mislili da će im se otac opet vjenčati tako brzo nakon razvoda. Objasnio im je da je Meg žena kakvu je oduvijek želio i to je bilo to', otkrio je njegov bliski prijatelj za tabloid National Enquierer.

Naime, 59-godišnji John zatražio je razvod od svoje treće supruge, 41-godišnje manekenke Elaine Irwin, u siječnju, nakon 18 godina braka. Sad planira pozvati bivšu suprugu na svoje vjenčanje.

Kad se upoznao s holivudskom zvijezdom, ona je otvoreno priznala da uživa u medijskoj pažnji koju dobivaju.
'Meg je sretnija no ikad. Ne samo da je s čovjekom svojih snova, nego se ponovno vratila na naslovnice. Nije lako pasti u zaborav i postati prosječna Njujorčanka nakon što ste godinama uživali u medijskoj slavi. Naravno, radije bi bila u svim časopisima s najavama svog novog filmskog hita, ali to nije slučaj, pa se zadovoljila pričama o svom privatnom životu. Uostalom, pogledajte Kate Gosselin i Kim Kardashian, one su izgradile slavu na intervjuima o intimnim stvarima', objasnila je glumičina bliska prijateljica prije nekoliko mjeseci.

John Mellencamp izvodi pjesmu 'Hurts So Good'