Estrada NEPRAVILNA GRADNJA

Tom Hanks izgubio pravni spor vrijedan tri milijuna dolara

Tvrtka sa sjedištem u Idahu za slavnoga je glumca i njegovu obitelj prije deset godina izgradila imanje koje je, kako je stajalo u tužbi, imalo ozbiljnih nepravilnosti

Oskarovac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson izgubili su desetogodišnju pravnu bitku s građevinskom kompanijom Storey Construction Inc. od koje su tražili tri milijuna dolara zbog nepravilne gradnje imanja u skijaškom odmaralištu Sun Valley.

Tvrtka sa sjedištem u Idahu ondje je za slavnoga glumca i njegovu obitelj prije deset godina izgradila imanje koje je, kako je stajalo u tužbi, imalo ozbiljnih nepravilnosti.

Hanks i njegova supruga zbog toga su tražili naknadu od tri milijuna dolara, ali odlukom koju je sud donio prošle subote, taj zahtjev im je odbijen. Osim toga, 54-godišnji oskarovac morat će platiti i sve pravne troškove vezane za slučaj.

Pravna bitka počela je kada je obitelj Hanks odbila namiriti zadnji račun i platiti građevinskoj kompaniji dva milijuna dolara. Vlasnik tvrtke zaplijenio je imanje, a vlasnici su na kraju ipak podmirili dug.

Tada su pokrenuli tužbu jer su, kako su tvrdili, na posjedu našli brojne nepravilnosti vezane za dizajn i izgradnju kuće.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više