SPREMA SE TURNEJA

I Tajči moli za Dragu Gabrića

25.05.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Tatjana Matejaš zvana Tajči u punoj je formi: uoči povratničke turneje obilazi svih pet gradova u kojima će nastupiti u listopadu (Zagreb, Beograd, Split, Sarajevo, Ljubljana), pa najavljuje svoje 'ludovanje s dušom'. 'Nije me bilo dvadeset godina, ali moje pjesme su se pjevale na tulumima', dobro informirana je Tajči

Po dolasku u Split najviše ju je, kaže, šokirala vijest o prometnoj nesreći nogometaša Drage Gabrića, pa je otkrila da se jutros pomolila za njegovo

ozdravljenje. 'Vjerujem da će naše molitve ubrzati njegovo ozdravljenje, kao majka trojice sinova to mu želim od sveg srca', kazala je Tajči.

Njezin splitski koncert održat će se 19. listopada u areni Spaladium, pa je pozvala Dalmatince da zajedno s njom uživaju u starim i novim pjesmama. Najavila je da će zapjevati i 'Konobo moja', svoju najdražu dalmatinsku kojom je često uveseljavala brojnu hrvatsku dijasporu u SAD-u.

'Ova turneja nije moj povratak, ovo je samo prisjećanje na sve pjesme koje su nastavile živjeti u zadnjih dvadeset godina. Snimila sam i nekoliko novih pjesama koje, za razliku od većine mog opusa, nisu religioznog karaktera', otkrila je.

Karte za njezinu turneju još nisu puštene u prodaju, pa se zasad ne zna ni cijena. 'Nastojat ćemo da ne budu preskupe, kako bismo omogućili cijelim obiteljima da dođu na koncerte i uživaju', zaključila je Tajči.