MODA & REALITY

Kristina Lumbar: Bila sam zvijezda na Kosovu!

26.05.2011 u 12:27

Bionic
Reading

Dvadesetosmogodišnja riječka manekenka i nekadašnja Miss Primorsko-goranske županije jedina je iz Hrvatske nosila revije na Kosovo Fashion Weeku i sudjelovala u njihovu VIP Big Brotheru, a iz Prištine prije nekoliko dana vratila se puna dojmova

'Bio je to moj drugi Tjedan mode u Prištini, samo ovaj put bili smo smješteni u novoizgrađenom hotelu Emerald s pet zvjezdica, a i sve ostalo bilo je na tom nivou, od organizacije do kreacija. Recimo, kolekcija Michelea Adama Lisowskog, osnivača i vlasnika Fashion TV-a koji je uz nacionalnu televiziju ekskluzivno prenosio događanje, čiju sam šljokičastu haljinu boje zlata u kombinaciji s nakitom milanske kuće Bogart nosila prve večeri. Drugi dan ponijela sam opravu američke kreatorice Sherri Hill, koja šije i haljine za filmove o Jamesu Bondu, a moja, vrijedna 20 tisuća dolara, u Prištinu je dovezena privatnim jetom. Treće večeri odmarala sam se jer je dizajner iz Milana zakasnio na svoj avion, a organizatorica je imala saobraćajku. Dopalo mi se što je sve bilo na vrhunskoj razini, počev od najvažnijeg – visoke mode u najboljem izdanju', kazala nam je naša manekenka o najvećem modnom događanju u Prištini, s kojega se preselila u Big Brother kuću.

'Kao specijalna gošća njihova VIP BIg Brothera najavljena sam u svim važnijim lokalnim medijima, a sa mnom i Alex Grdić, koja se nije pojavila jer je u zadnji čas ipak odlučila otputovati u London sa svojim dragim, Azerom Berberom. Unutra su me dočekali njihovi najveći celebovi, glumci, pjevači i ostale zvijezde za koje nitko od nas Hrvata ne zna! Komunicirali smo na talijanskom i engleskom jer producenti su odlučili zaobići hrvatski zbog sličnosti sa srpskim, prema kojemu tamo postoji netolerancija. A najzabavniji trenutak bio mi je kad sam pokazala što sam naučila na kratkom tečaju albanskog. Svi su mi pljeskali!' oduševljena je Kristina Lumbar svojim tjednom mode i realityja u Prištini.