PALE SU MASKE

Nogometaš Ryan Giggs varao suprugu s bivšom misicom

24.05.2011 u 08:59

Bionic
Reading

Nakon nedavnog skandala u kojem je glavni akter nevjerni Arnold Schwarzenegger, isplivala je još jedna bračna prevara, i to omiljenog velškog nogometaša Ryana Giggsa, osobe koja je u javnosti uživala ugled neporočnog obiteljskog čovjeka

Britanski mediji raspisali su se o tome kako je slavni nogometaš Manchester Uniteda varao svoju suprugu Stacey s Imogen Thomas, bivšom natjecateljicom tamošnjeg Big Brothera i bivšom Miss Walesa. Daily Mail ga je uvrstio u 'birano društvo' nevjernih nogometaša koje čine, spomenimo samo najpoznatije: John Terry, Ashley Cole i Wayne Rooney, komentirajući da je to velika pljuska ugledu ovog nogometaša poznatom upravo po svom imidžu dobrog oca i supruga (da ne spominjemo sponzorske ugovore).

Ryan (37) je od kraja 2007. godine u braku sa Stacey Cooke i imaju dvoje djece.

Giggs je fatalnu ljepoticu upoznao u jednom klubu i od tad je sve krenulo. Imogen (28) je, piše Daily Mail, bezbroj puta golišava pozirala za mnoge magazine, njezina snimka seksa s bivšim dečkom je svojedobno iscurila na internet, a hodala je s nogometašem Jermaineom Defoeom i komičarom Russellom Brandom. Prema nekim izvorima, seksi brineta je prijateljima rekla da se zaljubila u Giggsa, no Daily Mail piše da je ucjenjivala nogometaša.

Poznati nogometaš je tu vezu pokušao prikriti na sve moguće načine, pa je čak i preko suda tražio nalog, tzv. superzabranu, povlasticu bogatih, kako bi se poštivala njegova privatnost. No nije uspio. Škotski The New Sunday Herald objavio je njegovu sliku sa zatamnjenim očima iako je svima bilo vrlo jasno o kome se radi. S obzirom na to da su to škotske novine, gdje ne vrijedi londonska superzabrana, nisu morale poštivati nalog suda.

Premda su svi nagađali o kome se radi, novine su to objavile tek nakon što je ta informacija procurila na Twitteru. Giggs je čak pokrenuo tužbu protiv Twittera koji je odmah zacrnio ime i prezime na svim tweetovima u kojima se on spominje, no od Twittera traži da se sazna tko je prvi to objavio.

Giggs koristi svu moć koju ima, ali šteta je već napravljena.