Estrada ZAHVALJUJUĆI SKYPEU

Narany planira vjenčanje i radi na djetetu

Glazbenica se prije sedam mjeseci upustila u vezu sa španjolskim producentom i DJ-em, a sad već počinju raditi na prvom djetetu

House pjevačica Anita Kolovrat Narany i DJ i producent Jerry Ropero zaručili su se nakon sedam mjeseci veze, donosi Extra. Sve je počelo kada je Narany kontaktirala markantnog Španjolca da ga upita za savjet oko novog singla.

'Dok sam slušao pjesmu, gledao sam Anitine slike na Facebooku i uopće se nisam mogao koncentrirati. Njena me ljepota osvojila na prvu, a zaljubio sam se već nakon dva mjeseca i intenzivne veze preko Skypea. Priznajem, malo sam pogurao menadžera da mi dogovori gažu u Zagrebu, morao sam upoznati Anitu', izjavio je glazbenik.

Nakon fatalnog susreta u Zagrebu poduzetnom Jerryju trebalo je 13 dana da se preseli u Zagreb. Planovi za svadbu već su u punom jeku, a počinju raditi i na prvome djetetu.

'Imamo nevjerojatno puno toga zajedničkog: između ostalog, oboje bismo htjeli imati troje djece. Uvijek sam željela da mi prvo dijete bude djevojčica i da se zove Gabriela. Možete zamisliti moje iznenađenje kad mi je Jerry rekao istu stvar. Presretni smo što smo se našli, jer u jednom trenutku sam prestala vjerovati u ljubav', rekla je pjevačica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više