ANJA ALAVANJA:

Ispunila sam bakinu želju i udala se prije tridesete

23.05.2011 u 07:26

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica na Croatian Music Channelu prije desetak dana udala se na Mauricijusu za gitarista i poduzetnika Željka Romca, a iako vjenčanju nisu prisustvovali članovi njihovih obitelji, neki tradicionalni detalji - poput bijele vjenčanice i prvog plesa - ipak nisu izostali

'Baka je ponosna, udala sam se prije tridesete kao što je željela', otkrila je za Extru 28-godišnja Anja Alavanja koja se prošlog tjedna, nakon godinu i pol dana veze, vjenčala s petnaest godina starijim Željkom Romcem.

Voditeljica i urednica na Croatian Music Channelu i gitarist iz benda Massima Savića, agronom, magistar ekonomije te vlasnik tvrtke za uvoz i konzalting u poljoprivredi vjenčali su se na Mauricijusu. Bijeg na egzotično otočje bio im je praktičniji od organizacije svadbene proslave za dvjestotinjak gostiju, no romantična izmjena zavjeta udvoje nije prošla bez bijele vjenčanice, buketa, prvog plesa i romantične večere.

'Odjenula sam prelijepu vjenčanicu Matije Vuice. Bijelu, naravno, kao sva nevina bića. Imala sam i buket. Bilo je sve po PS-u', pohvalila se u Extri Alavanja.