TIJEKOM MODNE REVIJE

Lani Klingor i Ines Preindl pozornica pala na glavu!

22.05.2011 u 10:19

Bionic
Reading

Sinoć se tijekom Green City Fashion Showa srušila pozornica, a najviše su nastradale Lana i Ines. Srećom, nitko nije ozbiljno ozlijeđen

Da vođenje modne revije nije nimalo bezazlen posao, osjetile su sinoć na svojoj koži voditeljice Lana Klingor i Ines Preindl. Tijekom Green City Fashion Showa puhao je jak vjetar koji je u jednom trenutku srušio pozornicu na otvorenom ispred Muzeja suvremene umjetnosti. Upravo u tom trenutku obje voditeljice bile su na pozornici.


Rušenje pozornice nije bilo nimalo ugodno iskustvo za Lanu i Ines, koje su to pokazale i bolnim grimasama na licima. Ipak, voditeljice su se pokazale kao prave profesionalke pa su se brzo oporavile od šoka i boli te nastavile voditi reviju i to neprestano se šaleći na račun rušenja pozornice. Lana i Ines bile su prestrašene, ali istodobno i zadovoljne što je sve ipak završilo bez većih problema.

Nakon završetka revije požurile su kućama, a Lana je novinarima samo kratko rekla kako jedva čeka da što prije dođe kući i prespava nemili događaj.