PAMELA RAMLJAK

'Otputovat ću negdje i udati se'

22.05.2011 u 11:16

Bionic
Reading

Iako samo godinu dana nakon razvoda planira ponovno ući u brak, feminemka Pamela Ramljak tvrdi da ne namjerava ponavljati greške, no to se ipak najviše odnosi na javno iznošenje detalja iz privatnog života

'Nisam ništa potvrdila i na tu temu neću više ništa govoriti. Prvi put sam napravila grešku i sve vezano za moj brak i razvod je izašlo u javnost. Ne želim više javno govoriti što se

događa s mojom vezom. Divim se Anji Alavanji koja je otputovala i udala se, tako ću i ja napraviti, i to je to', kaže Pamela, koja nimalo ne strahuje da će na taj način povećati interes medija za svoj privatni život.

'Novinari su kod nas dosta kulturni i objave onoliko koliko ti želiš da objave. Ako budem forsirala i odgovarala na ta pitanja, to će i biti u medijima, a ako ne budem, neće. Ipak nismo mi u Americi', dodaje pjevačica koja je revije na Dreft Fashion Weeku došla gledati u društvu Elizabeth Homsi i svoje kume jer su Nada i Nika imale drugih obaveza.

Pamelin prvi brak sa Stojanom Rakićem okončan je nakon godinu dana jer navodno nije mogao pratiti njezin tempo. Iako to nije baš najbolje podnijela, samo dva mjeseca kasnije započela je vezu s Mladenom Salajsterom, s kojim se nedavno i zaručila.