Estrada BIJESNA GLUMICA

Koga bi to ošamarila Penelope Cruz?

  • Autor: tportal.hr
  • 20.5.2011 8:18:13
  • 20.5.2011 7:00:00

Lijepa glumica Penelope Cruz izjavila je kako žene ne bi trebale biti zabrinute zbog starenja. Bore pričaju životne priče i odraz su iskustva. Sve one žene u 30-ima koje se boje bora trebalo bi išamarati

Penelope koja je napunila 37 godina, priznala je da bi najradije opalila šamar ženama koje se boje starenja, jer vjeruje kako su bore odraz životnog iskustva.

'Kada budem imala 80, želim izgledati kao da imam 80. Moja baka ima toliko puno bora i svaka bora priča svoju životnu priču i iskustvo. Želim proživjeti svaku godinu svoga života. To ne znači da imam nešto protiv plastične kirurgije, ali jednostavno ne volim čuti kako se žene žale na prirodni proces starenja', iskrena je Cruz.

Glumica koja je u siječnju rodila svog prvog sina Lea, otkrila je kako joj je pri snimanju težih scena četvrtog nastavka filma 'Pirati s Kariba', pomogla mlađa sestra.

'Moja sestra zna dobro baratati mačem, jer je i sama prije snimala filmove koji su zahtijevali tu vještinu. Vrlo je graciozna i puno mi je pomogla u scenama mačevanja koje smo snimali u Londonu jer mi se tada već vidio trbuh', priznala je Penelope.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više