FATALNA MIŠEL

Otkrivena nova djevojka poduzetnika Šelebaja

18.05.2011 u 09:47

Bionic
Reading

Je li za raspad braka Vladimira Šelebaja i Dijane Čuljak ipak kriva treća osoba? 
Ili je Zadranka Mišel Zorić u njegov život ušetala tek kad je shvatio da je došao kraj obiteljskoj idili

Već dugo nijedan razvod nije podignuo toliko medijske prašine kao vijest da su se voditeljica i urednica HTV-ova 'Dnevnika 3' Dijana Čuljak Šelebaj i njezin suprug Vladimir Šelebaj Sellier, diplomirani pravnik i producent, odlučili razići. Prema njezinoj izjavi u prošlom broju Story­ja – civilizirano, a prema njegovim izjavama za druge medije – necivilizirano.

Dijana Čuljak Šelebaj krivca za kraj braka s poduzetnikom Vladimirom Šelebajem ne vidi u trećoj osobi i, kako Story od njezinih bliskih prijatelja saznaje, nijednu ružnu riječ nije rekla za supruga i za njegovu navodnu ljubavnu vezu sa Zadrankom Mišel. Naime, sedmogodišnja kćerkica uskoro bivših supružnika, Lara Viktorija, glavni je razlog zbog kojeg Dijana više ne želi davati izjave, nego samo nastoji da se razvod civilizirano riješi.

Kako navodi časopis Story, Šelebaj se često može vidjeti u Fijanovoj ulici gdje živi 37-godišnja Zadranka Mišel Zorić. Ona je iz novinarske struke, a, prema pisanju Storyja, navodno je u romansi sa Šelebajem još od listopada prošle godine.