ZABAVE NA JAHTI

DiCaprio tulumima u Cannesu liječi rane od prekida

16.05.2011 u 09:21

Bionic
Reading

Leonardo DiCaprio doletio je u Cannes s prijateljima koji mu pomažu preboljeti nedavni prekid sa supermodelom Bar Refaeli

Odmah nakon prekida Leo je otputovao na filmski festival u Cannes sa svojim prijateljima među kojima je i glumac Jamie Foxx. 'Leo je pregorio u prekidu s Bar, ovog puta riječ je o ozbiljnom prekidu i nema nade da njih dvoje ponovno budu zajedno. Želio je otići u Cannes i odmoriti se od svega', rekao je neimenovani izvor za Sunday Mirror.

'Jamie je iznajmio super jahtu i sada na brodu priređuju svakodnevne zločeste zabave u društvu djevojaka. Piju šampanjac kao da će ga uskoro nestati', dodao je.

Zvijezda filma 'Inception' i ljepotica rođena u Izraelu bili su u vezi više od pet godina, a iako su i prije stavljali svoju vezu na led, primjerice 2009. kada se nisu viđali šest mjeseci, Leovi prijatelji tvrde da je ovaj prekid konačan te da su zaključili da se nijedno od njih nije spremno smiriti.

'Bio je to miran raskid, ostali su prijatelji i razgovaraju. On je samo narastao i krenuo svojim putem', objašnjava izvor dodavši: 'Nisu bili spremni smiriti se, a oboje su zauzeti svojim karijerama koje ih vode u različitim smjerovima.'