Estrada NOVI ANGAŽMAN

Tarik Filipović: Ja sam osoba koja riskira

Poznati glumac i voditelj, Tarik Filipović trenutačno se priprema za novi izazov. Naime, nakon kviza 'Tko želi biti milijunaš' i 'Jedan protiv sto' vodit će novi kviz naziva 'Riskiraj sve', za koji kaže da se po mnogo čemu razlikuje od dosadašnjih kvizova

'Ja jesam osoba koja riskira. Sigurno bi se, da dođem u kviz kao natjecatelj, kako se kaže, išao 'bombati'; volim pomalo hazardirati', otkrio je Tarik u intervjuu u magazinu Extra. Slavni glumac i voditelj otkrio je i kako mu kvizovi nisu dosadili jer uvijek ima prostora za improvizaciju te kako se za vrijeme vođenja kviza uvijek dobro zabavi.

Osim što se priprema za novi kviz 'Riskiraj sve', posljednja dva mjeseca Tarik je okupiran i glumačkim poslom. On i Rene Bitorajac osmislili su predstavu 'Spektakluk' koja je i više nego izvrsno prošla kod publike te su sve izvedbe rasprodane.

Premda je sada vrlo zaposlen, Tarik je magazinu Extra otkrio kako će ovo ljeto naći i vremena za uživanje s obitelji. Sa suprugom Lejlom i sinovima planira se odmarati u Dubrovniku, Bosni te u Istri.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više