GIGI TVRDI DA IH JE BILO JOŠ

Oglasila se Schwarzeneggereova ljubavnica?

14.05.2011 u 17:25

Bionic
Reading

Nakon što je Arnold Schwarzenegger (63) objavio da se rastaje od supruge Marie Shriver (55), javila se žena koja tvrdi da je jedna od mnogih koje su krive za raspad tog braka

Gigi Goyette (52) kaže da je Arnieja upoznala 1975, dok je imala 16 godina i bila glumica u seriji 'Mala kuća u preriji'.

Ispričala je da su se tada prvi pura seksali, ali da se nisu upustili u tajnu vezu do 1989, tri godine nakon što se Arnold vjenčao s Marijom Shriver.

Gigi kaže da, iako se seksala sa Schwarzeneggerom dok je on bio u braku, nije jedina kriva što se on rastaje. Rekla je i da zna za bar 13 drugih ljubavnica.

'Maria Shriver je Kennedy, pa mislim da je, kao dobra članica te obitelji, odlučila ignorirati sve što je Arnie radio dok je bio u braku. On me i nazvao nakon što je objavio da se rastaje. Lijepo smo pričali, baš kao nekada', rekla je Gigi, koju se s Arnoldom povezivalo 2001. i 2005. godine.

Schwarzenegger je demantirao navode o svojoj nevjeri.

Samo dva tjedna nakon proslave 25. godišnjice braka, Arnold Schwarzenegger, koji je donedavno bio guverner Kalifornije, i njegova supruga Maria Shriver objavili su da se rastaju.

'Ovo je vrijeme velikih osobnih i poslovnih promjena za oboje. Nakon mnogo razmišljanja, raspravljanja i razgovora, zajedno smo donijeli ovu odluku', stoji u službenoj objavi dugogodišnjeg para, no nije otkriveno kada je započela kriza u njihovom braku, ali primijećeno je da 55-godišnja Maria Shriver nije nosila vjenčani prsten još prije nekoliko tjedana.