PHOTOSHOP JE KRIV ZA SVE

Katie Holmes: Nisam trudna!

12.05.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Katie Holmes demantirala je navode da očekuje drugo dijete

Kad su se proteklog tjedna pojavile fotografije na kojima Katie Holmes ima zaobljeniji trbuh nego inače, mnoga su novinska izdanja požurila objaviti nagađanja da je glumica ponovno trudna. Jedan je američki časopis čak objavio naslovnicu na kojoj Katie tvrdi da je trudna. No njezina je glasnogovornica zanijekala tvrdnje, spekulirajući da je veći trbuščić fotošopiran.

Bez obzira na optužbe, u fotografskoj agenciji Xposure, koja je prodala novinama sporne fotografije Katie Holmes, tvrde da nisu obrađivali fotografije da bi netko izgledao deblji, mršaviji ili pak trudno.

Američki časopis OK tvrdi da je Katie povjerila svojim prijateljima da očekuje bebu.

Kad je 2005. godine nosila kćeri Suri, Holmes je, unatoč nagađanjima u medijima, čekala s objavom dok nisu prošla prva tri mjeseca trudnoće. Potvrđena u listopadu 2005, trudnoća je bila iznenađenje za mnoge, jer su se tada Holmes i Tom Cruise službeno poznavali samo šest mjeseci.
 
Par je objavio svoju vezu u svibnju te godine, a samo osam tjedana kasnije Cruise je na konferenciji za novinare u Parizu rekao novinarima da je zaprosio Katie Holmes. Vjenčali su se u studenom 2006. u talijanskom gradu Braccianu.

Otkako se udala za Toma Cruisea, Katie Holmes pokušava oživjeti svoju, u posljednje vrijeme neuspješnu glumačku karijeru.