ŠELEBAJ POTVRDIO RAZVOD

'Nismo se ništa dogovorili, osobito ne oko novca'

12.05.2011 u 09:01

Bionic
Reading

Nakon što je prije nekoliko dana potvrđeno da se voditeljica i urednica HTV-ova trećeg 'Dnevnika' Dijana Čuljak Šelebaj razvodi od supruga, producenta Vladimira Šelebaja, njihovi prijatelji kažu da je započela žestoka bitka oko imovine

'Da, živimo odvojeno, ali razvod nije tema i ne znam hoće li to možda biti za mjesec dana ili pola godine. Ni baba vračara ne bi sada

znala hoće li do njega doći. Razumijem interes javnosti, ali to su za svakoga delikatne stvari. Molim za obzir zbog naše šestogodišnje kćeri o kojoj zajednički i civilizirano skrbimo', kratko i jasno rekla je nedavno Dijana te tvrdila da se sa suprugom dogovorila oko svega.

No čini se da njihova rastava baš i ne prolazi tako glatko, jer je par, navodno, prema riječima njihovih poznanika, započeo borbu oko pozamašne imovine.

Tako je za Gloriju 45-godišnji poslovnjak Vladimir Šelebaj demantirao neke izjave supruge. 'Demantirala je da se razvodimo kad je rastava već bila sasvim izvjesna. Netočno je da smo se prije dvadesetak dana o svemu civilizirano dogovorili. Nismo se ništa dogovorili, osobito ne što se tiče novca', za Gloriju je otkrio Vladimir Šelebaj.