Estrada SEDMA LINIJA

Otkrivena tajna Angelinine nove tetovaže

  • Autor: tportal.hr
  • 12.5.2011 10:40:09
  • 12.5.2011 8:39:21

Tajanstvena sedma linija koja krasi tetovažu na Angelininom tijelu rodno je mjesto Brada Pitta

Naime, kada je prošlog mjeseca primijećena nova linija na lijevoj nadlaktici gdje su tetovirane koordinate geografskih širina i duljina rodnih mjesta sve djece slavne glumice, pojavile su se spekulacije da bi Angelina i Brad mogli usvojiti još jedno dijete.

Ništa od toga: tetovažom je Angie počastila svog muža, pod kožom upisavši koordinate gradića Shawnee u Oklahomi, u kojem se Brad rodio.

'Budući da se zna da su to geografske širine i duljine, nije trebalo puno nagađati da bi se shvatilo da je to Bradovo rodno mjesto', rekla je Jolie za magazin People.

Jolie, koja je ovih dana u Cannesu, gdje promovira svoj novi film 'Kung fu panda 2', izjavila je da par zasad ne razmišlja o usvajanju još jednog djeteta. Ipak, njezin film propituje pitanje usvajanja, pa je, kaže, bila sretna što je mogla gledati film sa svojom djecom.

'U našem domu otvoreno razgovaramo o usvajanju, tako da su pojmovi kao što su sirotište ili biološki roditelji sretne riječi u našoj kući, a ne bauk', izjavila je Angie, čijoj se djeci njezin novi film jako svidio. 'Moje je dvoje djece iz Azije, tako da su općenito jako ponosni na film.'

Izjavila je i da bi radije htjela da joj djeca postanu pisci nego da krenu njezinim stopama u Hollywoodu. 'Pokušavam ih usmjeriti prema pisanju. Avanturisti i pisci su ono što bih htjela da budu… ali ću, vjerojatno, završiti sa šestero glumaca.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više