INES HUSKIĆ:

'Moji bokovi su mi OK, pa nisam fotomodel'

11.05.2011 u 09:33

Bionic
Reading

Kandidatkinja showa 'Hrvatska traži zvijezdu' Ines Huskić u kući je zanemarila vježbanje, a usput se odvikava od Facebooka

Ines Huskić prošlog tjedna oduševila je kao Beyonce, a iako Tony nije bio zadovoljan donjim dijelom stylinga, Ines se ne slaže baš.

'Mislio je da mi je bilo neugodno što moram nositi tajice. Ja nemam nikakvih problema s tim, i meni su moji bokovi OK. Mi smo si OK. Koja cura ne želi biti kao Beyonce, baš je bilo moćno, a opet, ja nisam nikakav fotomodel', kaže Ines za časopis Stars koja je nedavno u kući počela vježbati.

'Ma kad sam ušla u kuću, mislila sam da se neću zapustiti. Ponijela sam uteg, konopac za preskakanje, kad ono - ulijenili se svi, samo čekaš svoj red i probu. Nedavno se dogodilo čudo, pa vježbam. Postali smo, ono, stvarno bapci u kući.' Ines se u kući i odvikava od fejsa.

'Da, odvikla sam se. Nije da moram nešto hitno vidjeti, kao prije. To je dobro, bit će mi lakše kad izađem, neću svaki čas gledati što se događa sa svima.' Lijepa Zagrepčanka, i vrlo je praktična osoba, tako da nakon nastupa oblači crocksice.

'Meni je samo važno da uvjerljivo odradim nastup. A što mi znači ako sam tako namještena i iza? Ipak će meni biti zahvalna moja kičma i koljena ako se ja izujem. Ionako se ne vidim dok tamo čekam svoj red...' Iako Ines prognoziraju karijeru vani, ona bi prvo htjela osvojiti domaće tržište.

'Bila sam ja u New Yorku, ali tamo je konkurencija brutalna. Tamo je pjevanje preskupo kao hobi, a konkurencija prejaka. Svi sviraju po nekoliko instrumenata, a još se moraš brinuti o svemu, truditi se i pomiriti s tim da možda nikada ne uspiješ…'