IVICA KOSTELIĆ:

'Maja i ja poznajemo se nekoliko godina'

11.05.2011 u 06:55

Bionic
Reading

Najpoznatiji skijaš odmara se na glečeru sa svojom djevojkom Elin koja samo razmišlja o njegovom oporavku

Nakon što je u jednom tjedniku izašla vijest da poznati skijaš Ivica Kostelić vara svoju djevojku Elin Arnarsdottir s atraktivnom Riječankom Majom Škufcom, nekadašnjom voditeljicom na OTV-u i RTV-u, koja se okušala u showu 'Pet minuta slave', Story donosi njegovu prvu izjavu.

'Maja i ja poznajemo se još otprije nekoliko godina, a navode nekih medija nemam namjeru ni potrebu komentirati. Trenutačno sam usredotočen na rehabilitaciju nakon operacije koljena i nalazim se u Austriji. Sa mnom je na glečeru Mölltaler i moja djevojka Elin koja me često prati ovisno o svojim obavezama', rekao je Ivica. Story također donosi atmosferu slavlja Ski kluba Zagreb, matičnog kluba obitelji Kostelić na kojem je bio sa svojom djevojkom Elin te joj s pozornice posvetio pjesmu 'Wild Thing'.

Elin je, također, dala izjavu na proslavi 93. rođendana kluba. 'Ivica i ja smo puno toga prošli zajedno i dobro se poznajemo. Tako je i ovaj oporavak još jedna stvar koju moramo preboljeti', rekla im je samozatajna Islanđanka.