Estrada DIJANA ČULJAK ŠELEBAJ:

Živimo odvojeno, ali razvod je neizvjestan

HTV-ova urednica u kratkom nam je razgovoru potvrdila najnoviju vijest koja ukazuje na to da su dimni signali o problemima u njezinu sedmogodišnjem braku s poduzetnikom Vladimirom Šelebajem ipak pokazivali da tu ima i vatre

'Da, živimo odvojeno, ali razvod nije tema i ne znam hoće li to možda biti za mjesec dana ili pola godine. Ni baba vračara ne bi sada znala hoće li do njega doći. Razumijem interes javnosti, ali to su za svakoga delikatne stvari. Molim za obzir zbog naše šestogodišnje kćeri o kojoj zajednički i civilizirano skrbimo', glasio je kratak, ali jasan odgovor Dijane Čuljak Šelebaj.

Zbog djeteta koje već zna čitati nije imala daljnjega komentara na tezu da je razlog u nevjeri, odnosno da se njezina još uvijek aktualnog supruga već dva mjeseca često može vidjeti u društvu 37-godišnje Zadranke.

Podsjetimo, prva nagađanja da je brak voditeljice te producenta i direktora Uprave Validusa u krizi počela su u listopadu prošle godine. Unatoč novinskim napisima, supružnici su razvod oštro demantirali, a da je s njihovim brakom sve u redu, dokazali su tako što su ostali pod zajedničkim krovom, u vili u Gundulićevoj.

Nakon što su prodali luksuzni dom u središtu grada, preselili su se u drugi stan, koji su počeli zajednički uređivati. No ubrzo se po gradskim kuloarima počelo pričati da se Šelebaj zaljubio, a razvoj situacije tek preostaje vidjeti. Kako kaže Dijana Čuljak Šelebaj, to sad još ne zna ni baba vračara.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više