Estrada PJEVAČ AEROSMITHA

Steven Tyler je najobdareniji roker

  • Autor: VLM
  • 9.5.2011 20:02:34
  • 9.5.2011 17:05:12

Pjevač Aerosmitha nevinost je izgubio u sedmoj godini, a priče koje kruže o veličini njegova spolovila za TMZ je potvrdio i Steven Adler, bivši bubnjar Guns N'Rosesa

Steven Tyler, pjevač grupe Aerosmith, ponosni je vlasnik jednog od najvećih spolovila među rokerima, kaže bivši bubnjar Guns N'Rosesa, objavio je TMZ.

'Muškarci su osjetljivi na svoja spolovila, a ta osjetljivost postaje posebno očita kada vidite ono što posjeduje Steven Tyler. Vidio sam ga na djelu s pet djevojaka koje su svoje ruke omotale oko njegova spolovila. Nakon toga čudim se što sam imao hrabrosti opet se skinuti pred ženom', otkrio je Adler.

Steven Tyler je nedavno priznao da je djevičanstvo izgubio kao sedmogodišnjak, i to s dvije blizanke. No 63-godišnjak ipak ne misli da ga žene vole samo zbog njegovih impresivnih tjelesnih dimenzija, već postoje i neki drugi razlozi.

'Vrlo sam osjećajan, prava sam pjesnička duša, a žene to kod mene osjete', rekao je Steven, koji je na promociji svoje autobiografije priznao da je na drogu, alkohol i provode spiskao čak 20 milijuna dolara.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više