SVJEŽ I ISTESAN

Novi zavodnički look Johnnyja Deppa

09.05.2011 u 08:44

Bionic
Reading

Sjećate se kako je Johnny Depp izgledao ne baš sjajno prije više od godinu dana? Nešto se loše događalo s njim, činilo se da je dobio par kilograma koji su otišli samo prema licu, imao je lošu frizuru i čudno raspoređene dlake po licu…

U filmu 'Turist' izgledao je grubo, a na promotivnim obvezama tog filma još grublje. No taj Johnny Depp otišao je i zamijenjen je novom, dotjeranom, toniranom verzijom. Na premijeri 'Pirata s Kariba 4' koja se održala u Disneylandu odjenuo je neku vrstu kaubojskog kompleta, a lice mu je izgledalo svježe. Nije baš vjerojatno za njega da je bio pod nekim strogim režimom vježbanja, prije je riječ o dijeti. Možda je ponovno počeo pušiti i tako smanjio apetit.

Iz nekog razloga, Penelope Cruz se za premijeru 'Pirata',odlučila za dugu haljinu. Ona, inače, nije nikada 'overdressed', no možda je samo htjela odjenuti nešto raskošno nakon porođaja.

Jedina stvar koja kvari dojam njezine su duge šiške koje ne stoje zrelim ženama. A Penelope ne trebaju – ona izgleda prekrasno i bez njih.