Estrada NA SPOMEN OCA

Lepa Brena zaplakala pred TV kamerama

U intervjuu 'Red Carpetu' Lepa Brena progovorila je o skandalu oko navodnog pokušaja usvajanja filipinskog dječaka, sina njezine posluge, i zaplakala na spomen preminulog oca

'Mali Johnny usvojeno je dijete Filipinaca koji su živjeli kod nas. Čim smio saznali da imaju djecu, mi smo ih pozvali da i oni dođu. On je bio beba s kojom smo se budili, otimali smo se tko će ga čuvati. On je za nas bio kao igračka kojoj smo se jako, jako radovali', govori Brena u čiju je kuću dječak stigao kad su mu bile dvije godine i ostao pune tri godine, dok se njegovi roditelji nisu odselili.

S obzirom na to da je dječak već bio usvojen, Lepa Brena tvrdi da ga ona nije ni mogla usvojiti. 'Ne možete usvojiti dijete koje je već usvojeno, niti koje ima svoje roditelje, a ja sam sa svoje troje djece jedva dočekala da oni izađu iz pelena pa da se malo posvetim sebi', govori Brena i prepričava anegdotu kad je dječak kazao da mu je ona majka.

Progovorila je i o nedavnoj smrti oca koja ju je duboko pogodila pa je zaplakala prisjećajući se odnosa s njim. 'Kada imate dobre roditelje, oca od kojega ste dobili prvu podršku, jako je teško izgubiti ga. Uistinu mi jako nedostaje', kazala je kroz suze Brena.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više