NEOBIČNA PONUDA

Pippi nude 26 milijuna kuna za snimanje scene seksa

08.05.2011 u 14:19

Bionic
Reading

Američka produkcijska kuća Vivid Entertainment, poznata po snimanju pornofilmova, ponudila je sestri princeze Kate, Pippi Middleton, čak pet milijuna dolara, odnosno 26 milijuna kuna, za snimanje samo jedne scene seksa

Pippa Middleton, sestra Kate Middleton koja se nedavno udala za princa Williama, bila je prava zvijezda kraljevskog vjenčanja, a otada ne prestaje plijeniti pažnju medija i

javnosti. Upravo zbog njenoga elegantnog držanja i ljepote, direktor Vivida Steven Hirsch poslao joj je pismo s ponudom da snimi jednu scenu seksa za pet milijuna dolara.

No Pippa nije jedina koja je primila takvo pismo. Naime, slično je primio i njezin brat James, kojemu je ponuđena nešto manja svota, oko milijun dolara za snimanje jedne scene seksa.

Premda na prvi pogled djeluje kao vrlo povučena i mirna osoba, čini se da je Pippa sasvim drukčija. Prema napisima u stranim medijima, Pippa voli tulumariti, pa su tako nedavno u javnost procurile njezine nedolične fotografije koje je njezina obitelj uspjela pritiskom na njihova vlasnika povući iz fotografskih agencija. Naime, Pippa je navodno na jednoj fotografiji snimljena kako u grudnjaku pleše s nepoznatim muškarcem, a na drugoj pozira okružena bocama alkohola.