Estrada BEZ OZLJEDA

David Beckham doživio prometnu nesreću

Nogometaš i njegov sin u subotu su doživjeli sudar u Los Angelesu, ali nisu ozlijeđeni jer su obojica bila vezana pojasom

David Beckham i njegov 12-godišnji sin Brooklyn umalo su stradali u prometnoj nesreći koja im se u subotu dogodila na jednoj od najprometnijih brzih cesta u Los Angelesu, piše Daily Mail.

Bivši engleski nogometni kapetan i Brooklyn bili su vezani pojasom u svojem Cadillacu pa su ostali neozlijeđeni u sudaru s Mitsubishijem čiji je vozač izgubio kontrolu nad vozilom zbog njegove tehničke neispravnosti.

Kada su izašli iz vozila, Beckham i Brooklyn bili su šokirani, ali nisu se žalili na bolove pa im nije pružena liječnička pomoć, dok je 40-godišnji vozač Mitsubishija prevezen u bolnicu.

Davidova trudna supruga Victoria i njihova druga dva sina, srećom, nisu bili s njima, već su ih čekali u njihovu američkom domu, kamo se obitelj vratila poslije kraljevskog vjenčanja u Londonu.

David nije skrivio nesreću pa nije ni uhićen ni ispitivan na licu mjesta, a njegov automobil, čija je prednja strana potpuno smrvljena, odvukao je kamion za pomoć na cesti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više