NEODOLJIVA SESTRA

Kakvu budućnost Pippi predviđaju kladioničari?

06.05.2011 u 09:15

Bionic
Reading

Kad je njezina starija sestra Kate Middleton postala Catherine, vojvotkinja od Cambridgea, Pippa je postala slavna diljem svijeta, no danas je stigla gorča porcija svjetske slave. Objavljene su njezine fotografije u donjem rublju, a postala je i glavna tema kladionice

Nekoliko je američkih web stranica objavilo privatne fotografije 27-godišnje Pippe u donjem rublju. Fotografija pokazuje gospođicu Middleton u ljubičastom push-up grudnjaku i bijeloj suknjici iza koje pleše mlađi muškarac u kupaćim gaćicama.

Britanski tabloidi nisu propustili uz tu fotografiju istaknuti i fotografiju mlade Pippe na jednoj zabavi odjevenu u haljinu od WC papira te moralizirati na temu može li se Pippa nositi s velikim javnim apetitom za njezin lik i djelo.

Čak je postala i tema na kladionicama: počele su oklade na temu 'što će Pippa sljedeće napraviti'. Prognoze izgledaju ovako: 2/1 da će se pojaviti na naslovnici Voguea,3/1 da će se vjenčati, 7/1 da će postati model za modnu kuću Alexander McQueen u čijoj se vjenčanici udala njezina sestra, a 40/1 je koeficijent da će se udati za princa Harryja.

U međuvremenu, njezina stražnjica postala je jedna od najpopularnijih, sa šansama četiri prema šest da postane pobjednicom na izboru stražnjice godine.

Kao što smo i prognozirali, tabloidi joj neće dati mira.