RIJETKO SPAVA SAMA

Progovorio ljubavnik Jennifer Aniston

05.05.2011 u 09:26

Bionic
Reading

Brian Bouma, član filmske ekipe, tvrdi da je imao tajnu vezu s holivudskom zvijezdom te da je prekinula s njim jer preferira 'zločeste dečke'

40-godišnji tehničar Brian kaže da ga je Jennifer zavela 2008. godine, na snimanju filma 'Love Happens'. 'Ja sam tehničar rasvjete i na setu se dobro zna da naša klasa ne smije prilaziti zvijezdama', progovara. 'No ona je prišla meni.'

'Bio sam na setu samo sedam sati. No, kao što stara izreka kaže, dobila me na prvi pogled. Zaljubio sam se u nju. Nemoguće joj je odoljeti.' Bouma otkriva da ga je glumica pozvala u Los Angeles na desetak dana te da joj je bio pratnja na oskarovskoj zabavi njezine najbolje prijateljice Courteney Cox na Beverly Hillsu.

Također ju je posjećivao na setu filma 'Marley & Me' koji se snimao na Floridi. 'Jen je potpuno različita osoba od javne slike o njoj. Smiješne su sve te priče o njezinoj usamljenosti.' Kaže da je slavna glumica prekinula s njim jer preferira zločeste dečke.

'Rekla mi je da sam bio previše 'Mr. Pure'.' Jennifer je nakon te navodne veze izlazila s pjevačem Johnom Mayerom, a Boumi su ostala samo lijepa sjećanja na nju.

'Ona je krasna, pametna žena i sjajna osoba.'