PRELJUBNIK JESSE JAMES:

Sandra Bullock se rasplakala kad sam priznao da sam je varao

04.05.2011 u 17:47

Bionic
Reading

Preljubnik Jesse James u svojim je memoarima 'American Outlaw' opisao da je supruzi glumici Sandri Bullock priopćio da ju je prevario

Bio je to, piše 42-godišnji motoristički mogul, najteži razgovor koji je vodio sa suprugom tijekom njihova šestogodišnjeg braka koji je završio u lipnju prošle godine.


Jamesa je prvo nazvao publicist njegove žene i upozorio ga da je njegova ljubavnica Michelle 'Bombshell' McGee prodala priču o njihovoj vezi jednom tabloidu. Jesse je zatim pozvao Sandru u svoj ured i priznao joj da ju je prevario.

'Ispričao sam joj sve detalje. Dao sam joj do znanja da nikada nisam volio tu ženu, da mi nikada nije bilo stalo do nje', piše motociklist. Ono što je uslijedilo, nastavlja, dotuklo ga je.

'Osjećaj srama i tuge koji me obuzeo kada je Sandy počela plakati ne može se opisati. Nisam je ni dotaknuo. Samo sam ukočeno sjedio u svom stolcu i gledao kako se Sandyino malo tijelo trese od plača', opisao je.

Kada se isplakala, Sandra se ustala, stavila sunčane naočale i potpuno hladno izišla iz trgovine, napisao je bivši muž slavne oskarovke.