JELENA ROZGA:

Baterije punim u dugim noćima pod dekicama

03.05.2011 u 12:39

Bionic
Reading

Nakon splitske Spaladium Arene napunila je i zagrebačku Cibonu te krenula dalje sa serijom koncerata baziranima na njezinu hitu 'Bižuterija' i ostalim pjesmama s istoimenog albuma, za koji je prije mjesec i pol dobila zlatnu ploču jer je u samo mjesec dana od izlaska do tog trenutka prodan u više od 15 tisuća primjeraka, a što je novo otada ispričala nam je na Rab Nautic Passionu, trodnevnoj sportsko-zabavnoj fešti gdje je bila glavna gošća

'Koncert u Ciboni bio je prekrasan, tribine prepune, a ponovilo se sve u Zadru i Splitu, s mnogo energije i publikom koja je pjevala sve moje pjesme', ponosno će 33-godišnja splitska pjevačica, još jednom naglasivši da se njena bižuterija pretvorila u zlato. Kad će dijamant?

'Prije dva-tri dana bila sam s Huljićima, Tončijem i Vjekoslavom, koji mi već spremaju 'stvar' za Splitski festival. Pjesma je u brzom disko ritmu, a tekst se još radi. Pustila sam je nekolicini dragih ljudi i svi su oduševljeni. Jako mi se sviđa jer je zarazna i garantira dobru zabavu', otkrila nam je.

'Vizualno i dalje ostajem vjerna ELFS-ima, svojim dragim dečkima kreatorima i prvenstveno prijateljima koji mi za dodjelu Porina, 15. svibnja u Biogradu, već šiju novu haljinicu o kojoj ne znam ništa drugo osim da će biti vesela', kaže najvjernija muza poznatog modnog dvojca.

Uz pretrpan poslovni raspored, kaže, ipak uvijek nađe vremena za svoje najdraže jer, dodaje, sve se može kad se hoće. 'Preko tjedna uvijek sam u svom Splitu i guštam s prijateljicama. Najmilije mi je kad bude kao neki dan, kad smo bile na večeri kod Graše, poslije se pokrile dekicama, čavrljale i tako od deset do dva ujutro napunile baterije.'

Ima li što novo u ljubavi?
'Dobro je, zadovoljna sam, k'o i uvijek', zaključila je razgovor Jelena Rozga