'MILENA, GENERACIJO MOJA'

Rajko Dujmić šokirao se kad mu se javila Milena

02.05.2011 u 21:11

Bionic
Reading

Dok je ostatak ekipe slušao gošću u nevjerici, Sanja Doležal uspjela je reći da su jako sretni što je čuju te da se nadaju skorašnjem susretu nakon toliko vremena

Uoči zagrebačkog koncerta u Ciboni, 12. svibnja, Novi fosili pokazali su djelić atmosfere svirkom na Narodnom radiju te pokazali koliko su spremni za nadolazeću turneju. Sanja, Rajko, Zec, Marinko i Brada šokirali su se kad se u eter javila Milena iz pjesme 'Milena, generacijo'.

Naime, radijski voditelj Dalibor Petko pronašao je medicinsku sestru iz Negotina na Vardaru koja je poslužila kao inspiracija velikom hitu od prije dvadesetak godina.

'To je obećana pjesma. Milena je majka dvoje djece i priča je vrlo osobna. To je zapravo priča o svim medicinskim sestrama', otkrio je Rajko. No kad je Milenu čuo u eteru, ostao je bez teksta.

'Nisam se nadala da će obećanje biti ispunjeno. No ispala je dobra pjesma, koju svi i danas slušaju i drago mi je zbog toga', priznala je uzbuđena Milena.

Veselu atmosferu dodatno su zagrijali i ostali gosti iznenađenja: Željka Ogresta rekla je da će razmisliti o nastavku mjuzikla 'Za dobra stara vremena', Aleksandar Petrović prisjetio se zajedničkih uspjeha tadašnje Cibone i Fosila, Snježana Mehun pristala je ponoviti svoju ulogu u nastavku spota 'Dobre djevojke', ali bez trajne, Arsen Dedić otkrio je kako je postao kum Novim fosilima...