SLOBODAN I LUD

Charlie Sheen dobio je razvod

02.05.2011 u 18:58

Bionic
Reading

Nakon što je čuo da je na sudu odobren službeni zahtjev za razvod od njegove supruge Brooke Mueller, razuzdani glumac otišao je u Las Vegas proslaviti

Charlie Sheen službeno se razveo od Brooke Mueller s kojom ima dvogodišnje blizance Boba i Maxa. 45-godišnji glumac već iza sebe ima jedan neuspjeli brak s glumicom Denise Richards te plaća alimentaciju za kćeri Sam i Lolu, a sad će tome pridružiti i pozamašni iznos za Brooke s kojom se rastavio prije nekoliko mjeseci, a sud u Los Angelesu ovaj tjedan je potvrdio njihov obostrani zahtjev za razvodom.

Nakon što je razuzdani Charlie nastavio tulumariti sa 24-godišnjakinjama Bree  i Natalie, njegova bivša rastavom je dobila 9,3 milijuna kuna. Usto, mjesečno će dobivati 291.000 kuna alimentacije. Također je, nakon glumčevih ispada s drogom i alkoholom i neobuzdanih, agresivnih ispada u javnosti, dobila skrbništvo nad djecom jer sud vjeruje da će bolje brinuti o dječacima. Iako i ona ima problema s drogama, sudac Hank Goldberg ipak je zaključio da je uravnoteženija od svog bivšeg.
Čim su mu javili da je slobodan, Sheen je otišao u Las Vegas kako bi se zabavio.