KRALJEVSKI TULUM

Princ William i Catherine plesali do jutra

30.04.2011 u 10:07

Bionic
Reading

Novopečeni mladenci vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, u društvu 300 najbližih prijatelja i obitelji, u Buckinghamskoj su palači dočekali jutro. Plesalo se do sitnih sati, a princ Harry, Williamov kum, održao je svoj dugoočekivani govor čiji detalji još nisu procurili u javnost

Kasnije danas mladenci će se uputiti na dvotjedni medeni mjesec, a mediji se još bave nagađanjima gdje će ga provesti. Jedino što su mladenci otkrili jest to da idu negdje gdje je 'sunčano i toplo'. Na kladionicama najbolje stoje Australija, Bermudi i Kenija, a domaći stručnjaci skloniji su vjerovati da će novopečeni supružnici ostati na britanskom tlu.

Zanimljivo je da u današnje vrijeme kada je gotovo nemoguće sačuvati tajnu, mladenci uspješno skrivaju detalje od javnosti. Do posljednjeg se trenutka nije znalo čiju vjenčanicu je Kate nosila, što se smatra jednom od najčuvanijih modnih tajni u povijesti, a i destinaciju svog odmora iz snova uspijevaju sačuvati kao zmija noge.

Dan nakon što su Kate Middleton i princ William na bajkovit način, pred milijun gledatelja na ulicama i dvije milijarde ljudi pred malim ekranima, uplovili u bračnu luku, London se vraća u svoju užurbanu kolotečinu. Svim se ulicama ponovno normalno prometuje, a samo zastave i izlozi u svečanom ruhu daju naslutiti da se jučer odvijalo vjenčanje desetljeća.