Estrada BOLJE OD VRHUNSKOG VINA

Ana Sasso ljepotom pobjeđuje vrijeme

  • Autor: tportal.hr
  • 29.4.2011 10:43:07
  • 29.4.2011 10:24:33

U Dioklecijanovim podrumima u sklopu Monture 2011, uz brojne ljepotice na modnoj pisti i oko nje, našla se i vječno mlada i lijepa Ana Sasso

Montura Split Fashion Destination 2011. održana je u četvrtak u jedinstvenom scenskom prostoru podrumskih dvorana Dioklecijanove palače u Splitu. Ana Sasso pojavila se u crnoj mini haljini koja je istaknula, između ostaloga, i njene savršeno isklesane noge.

Uz Anu, na modnoj reviji umotanoj u vječno mladu starinu Dioklecijanovih podruma bile su Severina, Blanka Vlašić i Doris Dragović u pratnji supruga Marija Budimira, Almira Osmanović i Tihana Harapin Zalepugin, slikar Zvonimir Mihanović i brojni drugi.

Njihovu pažnju privukli su modeli koji su nosili kreacije renomiranih domaćih dizajnera Ivana Alduka, Anamarije Asanović, Galić designea, Ogija Antunca, Fiabe&Sin Factoryja, Matije Vujice, Arilea, Gulivera, Modne kuće Mak, Marina designea, Envy Rooma, Stolnika, Ledenka, obuću salona Karla i Peko te grupe dizajnera 2A: Igora Dobranića, Branke Donassy, Ivone Martinko, Nade Došen, Madame Demode by Viktorija, Tanje Ćurin, Đenise Pecotic, Ruže Hodak i Ksenije Vrbanić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više