Estrada STEPHAN LUPINO:

'Preko noći sam izgubio svu ušteđevinu'

59-godišnji fotograf odlučio se za asketski život i tvrdi da je zaljubljivanje nemoguća misija za njega

Slavni fotograf Stephan Lupino dugo je zarađivao u svijetu spektakla, a danas to životno razdoblje naziva godinama praznog hoda, donosi Gloria. Sad je budist, zagovaratelj askeze i odricanja, čiji je životni uzor Majka Tereza, a do toga ga je doveo gubitak na burzi, kad je izgubio gotovo svu ušteđevinu.

'Jednog dana bio sam dolarski milijunaš, a preko noći su moje profitabilne dionice postale bezvrijedni papiri. To se dogodilo prije desetak godina i osvijestilo me preko noći. Tada sam shvatio da mi zgrtanje ne smije biti životni cilj.'

Ipak, obnažene žene bile su i ostale njegov zaštitni znak te ih snima i danas, iz vlastitog gušta ili ako mu za to posebno dobro plate. Neke od njih 'promovira' i u privremene životne pratilje.

'Bio sam u vezama i sa starijima i mlađima od sebe. No danas je zaljubljivanje za mene nemoguća misija. Predobro poznajem žene i teško me mogu iznenaditi. Duboko sam svjestan da se ideali ljubavi i braka u njihovim glavama prije ili kasnije svedu na čistu ekonomiju', tvrdi 59-godišnjak koji iz dvije veze ima troje djece.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više