NIJE ZNALA TKO JE OTAC

Elizabeth Taylor imala je tajnu kćer koje se odrekla

27.04.2011 u 22:12

Bionic
Reading

Slavna glumica nije znala tko je otac jer je u to vrijeme spavala s tri muškarca

Filmska diva Elizabeth Taylor, prema tvrdnjama vidovnjaka Johna Cohana, u grob je otišla s velikom tajnom. Naime, Cohan, kojeg je glumica posjećivala od šezdesetih godina, otkrio je da mu je Liz povjerila da se na početku karijere morala odreći kćeri, na što su je natjerali majka i agenti iz filmskog studija.

Djevojčica po imenu Norah udomljena je u jednu obitelj u Irskoj koja je za čuvanje identiteta njezine biološke majke dobila novčanu naknadu. Norah je, navodno, znala tko je njezina mama. Zamjerala joj je što ju je ostavila i nije htjela imati ništa s njom. Slavna Elizabeth zato si nikada nije mogla oprostiti što ju je napustila te se do smrti kajala zbog toga.

'Zamolila me da nikome ne kažem za njezinu tajnu kćer prije nego što umre. Ja sam jedini kome je rekla za Noru', ispričao je Cohan, koji je ujedno bio i Lizina osoba od povjerenja. Glumicu je grizla savjest i zato što nije znala tko je otac djevojčice jer je u to vrijeme spavala s trojicom muškaraca.

Najveća holivudska ljepotica vodila je buran ljubavni život. Udavala se osam puta i imala četvero djece. S britanskim glumcem Michaelom Wildingom ima dva sina, Christophera i Michaela. Lizu je dobila u braku s producentom Michaelom Toddom, a Marie je posvojila u Njemačkoj.

Priznata djeca Elizabeth Taylor