Estrada DANIJELA DVORNIK:

Mislim da više nikada neću imati nekoga

Danijela Dvornik, udovica hrvatskog kralja funka Dine Dvornika, otkriva da joj upravo vježbanje pomaže u brisanju negativnih emocija, postoji li netko novi u njezinom životu te što planira u budućnosti

Nakon gotovo dvije i pol godine od smrti supruga Dine, Danijela Dvornik izgleda bolje no ikada te je pred njom puno novih poslovnih i privatnih planova. Međutim, Dinu nije zaboravila te pokušava ostvariti sve ono o čemu su Dino i ona sanjali. 'Te dvije i pol godine jako su brzo prošle i čini mi se da se sve dogodilo nedavno', izjavila je Danijela u intervjuu za Extru.

'Plač je nešto što dođe na pet minuta pa prođe. Utjehu nalazim u tome što pokušavam nastaviti ono što smo zajednički planirali', otkriva Danijela za Extru. Tako uskoro u Sutivanu na Braču otvara svoju galeriju u kojoj će se nalaziti neka njena djela, ali i radovi umjetnika i kreativaca koji rade zanimljive stvari, a Danijela će izrađivati nakit.

Osim toga, Danijela i Dino su još davno planirali pola godine živjeti u Zagrebu, a drugu polovicu na moru, pa je zaključila da je sada pravo vrijeme da taj plan provede u djelo. 'Plan je bio s vremenom sve dulje živjeti na moru. To nismo uspjeli zajedno ostvariti, ali sada, bez obzira što njega nema, želim da taj plan zaživi iako se odnosi samo na mene. Uskoro na Sutivanu otvaram malu galeriju, kupila sam jednu kućicu i sve me to jako raduje', otkriva Danijela svoje planove za Extru.

Što se tiče drugih muškaraca u njezinom životu nakon Dine, Danijela kaže da joj se muškarci uopće ne udvaraju te otkriva: 'Ljudi mi se možda boje prići, ali mislim da je to zato što nemam tu, kako bi rekao Dino, supstancu, ne izgledam kao žena koja traži nekoga', priznaje Danijela za Extru te otkriva kako je uspjela smršavjeti čak deset kilograma i planira skinuti još koji.

'Mislim da u životu uvijek nađeš jednu osobu koja ti je super u svemu, koja je tvoja ljubav. Dva puta naći takvu osobu - to je lutrija. Meni se to čini nemogućim', kaže Danijela Dvornik za Extru.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više