Estrada INFUZIJA UMJESTO PROSLAVE

Milan se ne odvaja od bolesne Severine

Umjesto na luksuznoj proslavi sa stotinjak uzvanika koje je pozvala na obilježavanje svog 39. rođendana 21. travnja, Severina je završila s teškom gripom u bolnici, a tu muku joj barem malo pokušava ublažiti zaručnik Milan Popović, koji ju cijelo vrijeme pazi i ne odvaja se od nje

Milan Popović je danima uz svoju dragu, navodi srbijanski Blic i piše da su Severinine tegobe počele prije nekoliko dana, kad je pjevačica bila u jeku organiziranja rođendanske proslave.

Prvi znakovi prehlade - kašalj i hunjavica - nisu preplašili Splićanku, koja je sve vrijeme čvrsto stajala na nogama, ne dozvoljavajući da je to uznemiri. Liječila se čajevima i aspirinima, uvjerena da će sve proći bez problema, opterećena jedino time da proslava protekne kako je planirala.

Međutim, nakon nekoliko dana, uoči proslave, stanje se pogoršalo, morala je otići u bolnicu gdje je ostala preko noći te primila infuziju i lijekove. Severina će, kako saznaje Blic, sljedećih 10 dana morati mirovati, a svaki izlazak i napor strogo su joj zabranjeni.

Za to vrijeme srtpski tabloid Kurir javlja da se Sevrina zapravo posvađala s Milanom, no Severinin menadžer Tomislav Petrović napominje da su informacije u sprskim medijima u npotpunosti izmišljene. Prema njegovim informacijama Severina ima virozu, a Milan je uz nju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više