PROPAO IZLET

Katie i Posh kao najgore neprijateljice

29.11.2008 u 20:27

Bionic
Reading

Premda su Cruiseovi i Beckhamovi odlučili provesti nekoliko dana za Dan zahvalnosti zajedno u New Yorku, odnos između Katie Holmes i Victorije Beckham djeluje hladnije od vremena

Poznate mame su zajedno s muževima i djecom krenule u obilazak grada. No, usprkos tome što su imale dovoljno vremena da nadoknade izgubljeno, budući da neko vrijeme nisu bile u najboljim odnosima, činilo se da im se nikamo ne žuri.

Osim što su u gledalištu na cirkuskoj predstavi sjedile tri sjedala udaljene, ni vožnja u istoj kočiji nije utjecala na njihovu komunikaciju. Sjedile su nasuprot jedna drugoj, zabavljajući se s djecom ili gledajući tupo u daljinu.

Još donedavno nerazdvojne prijateljice djelovale su kao sestre, izgledom i ponašanjem. No, na izletu u New York razlika je bila očita i u odjeći. Dok je Posh pokazala svoju raskoš u skupim cipelama na petu, uskim hlačama, kratkoj jakni i klasičnoj Chanelovoj torbi, Katie je odabrala ležerniji look te na traperice obukla lagane čizmice od brušene kože i jednostavan, ali elegantan kaput.

Cruiseovima i Beckhamovima je ovo prvi zajednički izlazak i slikanje nakon šest mjeseci. Prema nekim pretpostavkama, prijateljstvo se raspalo jer Beckhamovi nikako nisu mogli prihvatiti scijentologiju koja je Cruiseu toliko bitna, ali proširila se i glasina da je razlog rivalstvo Katie i Posh u modnom svijetu.