TATJANA JURIĆ

Imam dva dečka!

21.04.2011 u 12:43

Bionic
Reading

Tako se atraktivna voditeljica našalila na pitanje jesu li istinite glasine da nakon sedam godina vjernosti odlazi s RTL Televizije, demantiju dodavši kako će zapravo 'voziti paralelu' s dva posla odjednom, što je isto, zafrkava se, kao da ima dva dečka

'Nema tu nikakve velike misterije, uz posao na RTL Televiziji, započinjem s novim, radijskim angažmanom, što je, najvjerojatnije, potaknulo različite glasine. Zapravo, činim to kroz dogovor s urednicima i upravom moje matične televizije i obaveze koje su mi ostavile vremena za radijsku šihtu. Znači, sve je OK, osim što radim četiri posla, pa nemam slobodnog vremena', kazala nam je Tatjana Jurić (29) na otvaranju Kvaternik Plaze, uz TV i radio misleći na vođenje takvih 'gaža' i uz to snimanja, kao zaštitno lice nekih brendova.

'Znači, na RTL Televiziji i dalje sam dio ekipe Informativno-magazinskog programa, odnosno, redakcije te vodim nedjeljni 'Exkluziv' i odrađujem novinarski dio posla. Privodimo kraju još jednu sezonu, pa trebamo sjesti i dogovoriti narednu', pojasnila nam je i nastavila.

'Već sedam godina u sretnoj sam 'vezi' s RTL Televizijom i ne vidim razloga da se to ne nastavi. Samo, sad imam dva dečka!' nasmijala se na vlastitu usporedbu, pa prisjetila početaka.

'Čini mi se kao da je to bilo jučer iako sam već devet godina na televiziji: prije RTL-a bila sam na Novoj TV, a prethodno, što je zanimljivo, upisala jedan dan radnog staža – na radiju!' ispričala nam je. Ovo će, dakle, biti njezin 'povratak na mjesto zločina'.

'Danas krećem s poslom na novoj radiopostaji Hit Fm, namijenjenoj urbanoj, mlađoj populaciji od 18 do 35 godina. Puštat ćemo njima namijenjene hitove, a ja ću biti i radio DJ i u potpunosti realizirati program kroz jedan radijski sat, između 10 i 14 sati', otkrila je. Je li klasična radoholičarka ili se samo trenutačno obremenila obavezama?

'Imala sam perioda kad nisam radila ništa, a sad je došlo – sve! I to umjesto da uživam u lijepom vremenu i nadolazećem ljetu ili krenem pisati magistarsku radnju: završila sam studij politologije, pa sam sad u fazi odluke hoću li odabrati temu iz svog usmjerenja ili novinarstva.'

Tatjana Jurić ipak je nedavno ukrala nekoliko dana odmora. I to ne bilo kakvog.
'Vratila sam se s romantičnog putovanja iz Pariza, pa su odmah pala 'konkretna' pitanja. Ne, nemam prsten na ruci. Ne udajem se', unaprijed je odgovorila nanjušivši kako ćemo je i mi pitati znači li to da je odlučila bračnim zavjetom blagosloviti četverogodišnju vezu sa sportskim menadžerom, Nikkyjem Vuksanom (33).

'Odlučili smo brzinski i otišli tamo na pet dana sasvim neopterećeno, iskoristiti slobodne dane pred Uskrs. U Louvre i na druga zanimljiva mjesta uspjeli smo ući odmah! A šoping? Mogu se pohvaliti da sam kupila pet magneta za frižider i razglednice dragim ljudima. Nisam šopingholičarka i jednostavno ne vidim razloga za trošenje vremena po dućanima u takvom gradu.'

Vratili smo je ponovo na temu braka.
'Četiri sam godine u sretnoj vezi. Racionalna sam, ali povodim se za trenutkom. Nemam planova. Što će biti, biti će!' zaključila je Tatjana Jurić.