Estrada ZBOG PREHLADE

Severina je odgodila proslavu rođendana?

Iako je namjeravala počastiti bliske prijatelje raznolikim menijem i koncertom kemala Montena, pjevačica je ipak zaključila da se ne osjeća u najboljoj formi za tulumarenje

Severina je očito iscrpljena od brojnih poslovnih obaveza te je u zadnji čas odgodila proslavu 39. rođendana. Podsjetimo, danas navečer planirala je sa zaručnikom, 45-godišnjim srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem zabaviti uzvanike uz koncert njihova bliskog prijatelja Kemala Montena. Na njegovom koncertu atraktivna pjevačica upoznala je novog odabranika i prekinula dotadašnju vezu sa riječkim poduzetnikom i bivšim konobarom Slavkom Šajinovićem.

Od njezina menadžera Tomice Petrovića doznali smo da je riječ o virozi te da je datum proslave samo odgođen za neki termin nakon Uskrsa.

U zagrebačkom restoranu planirala se oprostiti od 30-ih i hrabro zakoračiti u četrdesete, a ona i Milan namjeravali su 30 prijatelja počastiti sa 15 hladnih predjela i 10 glavnih jela, a naručili su dalmatinski pršut, slavonski kulen, domaću šunku, paški i svježi sir, donosi 24 sata. Za glavno jelo servirat će se svinjetina, janjetina, srneći gulaš i bijela riba.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više