MATE JANKOVIĆ:

'I dalje sam slobodan, iako se družim s Ivanom Nanut'

20.04.2011 u 07:35

Bionic
Reading

Mate Janković, dio žirija 'MasterChefa', često se druži s novinarkom Ivanom Nanut, s kojom dijeli isti smisao za humor

Kako donosi Story, kulinarski šou spojio je Matu Jankovića s novinarkom Ivanom Nanut, pa sedogodila ljubav. Mate je ipak pažljivije birao riječi kada je objašnjavao njihovo duženje.

'MasterChef'mi je donio sjajna poznanstva, među ostalim i prijateljstvo s Jasnom i njezinom sestrom Ivanom.Dijelimo isti smisao za humor i zanimanje za hranu, pa se u posljednje vrijeme često družimo i možetenas vidjeti zajedno. No i dalje sam slobodan', rekao je Mate koji voli samoću:

'Neprestano samokružen ljudima. Zbog svog tempa i stresa, naučio sam cijeniti samoću. Prijeko mi je potrebna da bihnormalno komunicirao. Nije se problem vezati, problem nastaje onog trenutaka kada osoba kojaživi s tobom shvati čim se ti baviš i koliko žrtvu s njezine strane to iziskuje. To su čekanja do dva, triujutro da se vratiš s posla, a ponekad ostaneš još popiti piće, dva, tri i dođeš puno kasnije. Nema tenedjeljom, nema te praznicima, tvoji prijatelju idu na roštilje, pogotovo sada kad su svi stariji i imajui djecu, a osoba koja je s tobom vjerojatno ide sama jer ti radiš. Više nije problem kakav si kao osoba,nego kakav posao radiš i koliko žrtve od druge osobe taj tvoj posao traži. Jer ni ta osoba onda nemanormalan život.'

Mate slobodno vrijeme provodi sa sinom, ali se ne vidi u braku. 'Iskreno, ne. Nikadne reci nikad, ali zasad definitivno ne. Volio bih se skrasiti otprilike sa 45, ne prije' kaže zgodni kuhar.