Estrada MATE JANKOVIĆ:

'I dalje sam slobodan, iako se družim s Ivanom Nanut'

Mate Janković, dio žirija 'MasterChefa', često se druži s novinarkom Ivanom Nanut, s kojom dijeli isti smisao za humor

Kako donosi Story, kulinarski šou spojio je Matu Jankovića s novinarkom Ivanom Nanut, pa se dogodila ljubav. Mate je ipak pažljivije birao riječi kada je objašnjavao njihovo duženje.

'MasterChef' mi je donio sjajna poznanstva, među ostalim i prijateljstvo s Jasnom i njezinom sestrom Ivanom. Dijelimo isti smisao za humor i zanimanje za hranu, pa se u posljednje vrijeme često družimo i možete nas vidjeti zajedno. No i dalje sam slobodan', rekao je Mate koji voli samoću:

'Neprestano sam okružen ljudima. Zbog svog tempa i stresa, naučio sam cijeniti samoću. Prijeko mi je potrebna da bih normalno komunicirao. Nije se problem vezati, problem nastaje onog trenutaka kada osoba koja živi s tobom shvati čim se ti baviš i koliko žrtvu s njezine strane to iziskuje. To su čekanja do dva, tri ujutro da se vratiš s posla, a ponekad ostaneš još popiti piće, dva, tri i dođeš puno kasnije. Nema te nedjeljom, nema te praznicima, tvoji prijatelju idu na roštilje, pogotovo sada kad su svi stariji i imaju i djecu, a osoba koja je s tobom vjerojatno ide sama jer ti radiš. Više nije problem kakav si kao osoba, nego kakav posao radiš i koliko žrtve od druge osobe taj tvoj posao traži. Jer ni ta osoba onda nema normalan život.'

Mate slobodno vrijeme provodi sa sinom, ali se ne vidi u braku. 'Iskreno, ne. Nikad ne reci nikad, ali zasad definitivno ne. Volio bih se skrasiti otprilike sa 45, ne prije' kaže zgodni kuhar.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više