ELLA DVORNIK:

Furam se na Maju Šuput

17.04.2011 u 09:45

Bionic
Reading

Nepredvidljiva i buntovna kći Dine Dvornika, Ella Dvornik večer u Babbaru povodom Converse partija provela je u društvu dečka Josipa Marića te otkrila da je upravo snimila spot za pjesmu 'Vrati mi sve' te da bi htjela imati karijeru poput Severinine

Poznata po svojim neobičnim i pomalo ekscentričnim odjevnim kombinacijama, Ella Dvornik se i ovoga puta izdvajala od svih odjevena u šarenu haljinicu ukrašenu velikom mašnom i slikom Hello Kitty. Za potpuni dojam hrabre modne kombinacije odjenula je i šarene čarape, starke te na glavu stavila mačje uši.

'Volim djetinjastu i šarenu odjeću, a nova fora mi je da se furam na Maju Šuput. U posljednje vrijeme pišu da se furam na Alisu u Zemlji čudesa ili na Lady GaGu, tako da se ja preko Maje Šuput furam na Lady GaGu. Sve što čovjek danas obuče, fura se na Lady GaGu. Inspiraciju za odjevne kombinacije pronalazim u Japanu, a volim sve šareno, roza, djevojački i mlađahno, volim biti malo dijete', otkriva Ella.

Što se tiče poslovnih planova, Ella je upravo u Muzeju suvremene umjetnosti snimila spot za pjesmu 'Vrati mi sve', priprema još tri singla te planira izdati album najesen, a trenutno i preko audicije traži svoj bend. Priznaje da je među brojnim prijavljenim kandidatima najteže pronaći dobroga klavijaturista. Ella otkriva da ljubav između nje i Josipa i dalje cvjeta te da planiraju zajedničko ljetovanje.

Međutim, Ella se ne smatra uspješnom te nam otkriva: 'Velika je razlika između uspješne i poznate osobe. Ja sam poznata, no ne mislim da sam i uspješna. Voljela bih imati karijeru poput Severinine te se definitivno vidim u Severininoj koži.'