Estrada PROMOCIJA LILIĆEVE AUTOBIOGRAFIJE

'Vodite ljubav, život nema reprizu!'

Promocija autobiografske knjige bivšeg urednika na Hrvatskoj televiziji Miroslava Lilića 'Bez reprize' okupila je društvenu kremu, a događaju je prisustvovao i predsjednik Republike Ivo Josipović

'Volite se, svađajte se, vodite ljubav, radite što god, samo se družite. Budite jači od boli. Pobijedite crne misli, pobjegnite od problema. Volite. Ljubite. Darujte. Praštajte. Ako nećete sad, popravnog nema. Jer život je jedina premijera koja nema reprizu. To je jedina predstava koja se više nikada neće ponoviti', rekao je na promociji autobiografije 'Bez reprize' legendarni televizijski urednik Miroslav Lilić.

Velika dvorana hotela Sheraton bila je puna Lilićevih kolega, suradnika i prijatelja svih generacija, potvrđujući da nije riječ samo o biografiji bivšeg televizijskog urednika i čovjeka koji je objavio Titovu smrt, čovjeka za kojeg kolege i poznanici kažu da je puno radio, ali i puno lumpao, nego i uzbudljiva društvena kronika nekoliko posljednjih desetljeća u Hrvatskoj. Na predstavljanu Lilićeve knjige bio je i predsjednik republike dr. Ivo Josipović, a knjigu su predstavili Mani Gotovac, Đelo Hadžiselimović, Renato Baretić i urednik u Profilu Drago Glamuzina.

Najviše bliceva bljeskalo je oko stola Severine Vučković koja je u Sheraton došla sa zaručnikom Milanom Popovićem. Liliću su na knjizi čestitali Silvija Luks, Zdenka Kovačiček, Ksenija Urličić, Marija Nemčić, Nino Pavić, Anto Prkačin, Mladen Stubljar, Zoran Šprajc, Mislav Bago i brojni drugi gosti.

Knjigu 'Bez reprize' objavio je zagrebački nakladnik Profil, a autor u njoj piše o događajima na televiziji od 1971. do devedesetih godina, uz ostalo i o tome kako je HRT dobio medijski rat protiv TV Srbije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više