JENNIFER LOPEZ:

Počela sam sijedjeti sa 23 godine

14.04.2011 u 08:34

Bionic
Reading

Jennifer Lopez priznala da su joj se prve sijede vlasi počele pojavljivati već sa 23 godine te da je morala bojiti kosu svaka dva tjedna da ih prekrije

Majka dvoje djece, 41-godišnja latino pjevačica čiji sedmi album izlazi krajem travnja istaknula je da je počašćena titulom najljepše žene svijeta koju joj je ove godine dodijelio magazin People.

Jennifer, koja je također jedan od sudaca u Američkom idolu, rekla je za američku radioemisiju da su joj i mama i tata rano posijedjeli, tako da je sijede vlasi u 23. godini nisu iznenadile. 'Počela sam sijedjeti kad sam počela snimati filmove. Valjda od stresa, pritiska’, našalila se. Otkako je udata za Marca Anthonyja, izrast boji sva dva tjedna.

Komentirajući nagradu magazina People rekla je: 'Sretna sam i ponosna. Ponosna što nemam 25!'

Ali, ljepota nije laka: 41-godišnja ljepotica kaže da voli izgledati glamurozno, no da je izgledati dobro zapravo naporan posao. Njega kože, intenzivno vježbanje, zdrava dijeta samo su dio napora da bude u dobroj formi. 'Ne bih htjela da mislite da je to lako. Za ljepotu je potrebno vrijeme i naporan rad. Široki zaslon HDTV-a nikomu nije najbolji prijatelj', kaže Lopez.

Ipak, najbolje se, tvrdi, osjeća kod kuće uz supruga Marca Anthonyja i trogodišnje blizance Maxa i Emu. 'Tada sam najsretnija, kao majka i bez make-upa. Ema je prava curica, poput mene kad sam bila mala. Voli da joj lakiram nokte. Sin Max je pravi zloćko, ali inzistira na tome da i njemu lakiramo nokte, zahtijeva da budu obojeni jer za njega je sve to samo bojenje u plavo. Marc reagira kao svaki tata, pitanjem zašto su Maxu nokti plavi', otkriva Jennifer.