PUN POGODAK

Dino Bubičić postaje TV voditelj

11.04.2011 u 10:36

Bionic
Reading

Od utorka se na RITV-u ponovo, nakon kratke stanke, počinje emitirati 'Pun pogodak' koji će uz dosadašnju voditeljicu Blanku Lergu voditi i Dino Bubičić kojemu je ovo prvi pravi televizijski angažman

Emisija će se i dalje emitirati svakoga dana, od ponedjeljka do petka u 20.15 te u 00.15 sati na RITV-u, a u sklopu emisije emitirat će se trenutno najveći domaći i strani hitovi po izboru gledatelja s kojima će Dino i Blanka komunicirati putem Facebook stranice emisije 'Pun pogodak'. Osim toga, gledatelji će imati prilike vidjeti razgovore s poznatim glazbenicima te priloge ili specijalne emisije s najvećih partija u Primorsko-goranskoj županiji.

Dino Bubičić i Blanka Lerga

Novost je što će se puno više značaja dati nagrađivanju vjernih gledatelja bogatim nagradama, i to opet putem Facebooka. Nova sezona donosi i novi vizualni identitet koji će premijerno biti predstavljen u ponedjeljak, a pretpremjerno već sutra na Facebooku.

Ideja je da se emisija uskoro počne emitirati i subotom uživo, i to u terminu od 22.00 pa do ranih jutarnjih sati, a bila bi namijenjena svima onima koji taj dan provode doma, imaju kućni parti ili se pak spremaju za pravi subotnji izlazak. U emisiji će se prvi put koristiti i javljanje uživo iz klubova u Rijeci i Opatiji. Na RITV-u nam otkrivaju da je ta 'specijalka' u pripremi te da će nas vrlo skoro informirati o detaljima.

Novi voditelj emisije Dino Bubičić potpuno je spreman preuzeti svoju ulogu, sve bolje napreduje te nam otkriva da više uopće nema treme. Tome je sigurno pridonio i njegov čest angažman u medijima. Emisija mu u početku neće uzimati mnogo vremena pa će se u velikoj mjeri i dalje moći posvetiti ženi i svojoj nedavno rođenoj bebi koja mu je postala centar svijeta. Dino uživa veliko povjerenje glavnog urednika Davora Jurkotića i izvršnog producenta Mirka Lukića, a siguran je da će ga vrlo brzo u potpunosti opravdati.

Blanka Lerga, koja emisiju vodi već nekoliko mjeseci, sretna je što dobila novog kolegu. U zadnje vrijeme provode mnogo vremena zajedno te je sigurna da će odlično surađivati.