BIG BROTHER

Stanari izbacili Georga

10.04.2011 u 21:23

Bionic
Reading

Večeras su bili nominirani Nirmal, Soraja i George koji je napustio kuću: većina njegovih sustanara zamjerila mu je čudan smisao za humor

Stanari Big Brother kuće svojim glasovima izbacit će jedno od troje nominiranih. Publika je odlučila na listu za izbacivanje staviti Georga, Nirmala i Soraju. Svaki od ukućana bira dvoje stanara kojima će dodjeliti dva i jedan glas, dok su glasovi Nemeša i Nikole kao kapetani otpada i kuće udvostručeni. U večerašnjoj emisiji uživo gostovao je i Tamarin dečko koji je nedavno preko ograde otpada poručio Marijani kako su je se njeni najbliži odrekli. Objasnio je kako ga je na ovaj čin potakla scena u kojoj je vidio kako Nikola daje poljubac za laku noć Tamari.

'Popeo sam se na ogradu jer nisam htio da se to između njih dvoje pretvori u nešto više, što je u izolaciji sasvim moguće', objasnio je Tamarin dečko.

Bojana je zbog Sorajine arogancije njoj dodjelila dva glasa, a jedan je dala Georgu zbog čudnog smisla za humor. Draženu se ne sviđa što George često pokazuje stražnjicu i zato mu je dao dva glasa, a jedan je dao Soraji. Ni Slavici se ne sviđa Georgeovo ponašanje koje je ocijenila vulgarnim i dala mu je dva boda, a Nirmalu jedan. Lester je najviše bodova dao Georgu zbog toga što prekorači granice u svojim šalama, na drugo mjesto je stavio Soraju jer Nirmala ne poznaje.

'Soraju ne poznajem i dajem joj dva boda, i jedan Georgu jer pretjeruje u pojedinim situacijama', objasnila je svoje razloge Tamara. Radašin je dva boda dao Nirmalu i jedan Soraji.

'Soraja pretjeruje i često želi biti u pravu, a Georgu dajem jedan bod jer se brzo naljuti', rekla je Marijana u ispovjedaonici. Duško je dva boda dao Georgu i jedan Soraji jer su oni glavni krivci što sada ima frizuru koja mu se ne sviđa.

'Dva glasa dajem Georgu jer hrče i prdi dok spava i jedan Soraji jer jede previše mesa člak i onda kad nam je budžet mali', objasnio je svoje razloge Horvat. Dragani je na žulj najviše stao Nirmal uzbog čega mu je dala dva glasa, a Soraja je od nje dobila jedan bod jer misli kako nije iskrena. Ema je rekla kako joj se ne sviđa način na koji se George zeza i zato mu daje dva boda i jedan Nirmalu jer je postao šutljiv u zadnje vrijeme.

George je dobio najviše glasova i izbačen je iz kuće.