ŽANAMARI LALIĆ:

'Privatni život trenutno mi je na čekanju'

10.04.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Na predstavljanju novog ruha, odnosno nove bočice za pivo Bavaria u zagrebačkom Plaza baru, uhvatili smo dobro raspoloženu pjevačicu netom prije nastupa i proćaskali s njom o proljetnim aktualnostima

ŽanamariLalić je u posljednje vrijeme u punoj brzini, tako da smo je uspjeli zadržati tek koju minutu prije nego što se ovoga petka popela na pozornicu Plaza bara, na promociji nove ambalaže piva Bavaria. Zbog snimanja albuma i posla to joj je bio kaotičan tjedan, ali, kako kaže, 'pozitivno kaotičan', unatoč tome što je neispavana.

Naime, idućeg tjedna ima premijeru novog singla na radiju i spota za prošli singl na televiziji. Dugo je čekala da spot bude gotov jer je to, kako ističe, 'jedan mali filmić'. Dodaje da je poprilično nestrpljiva što se tiče izlaska novog albuma i da bi najradije već sada podijelila sa svima sve pjesme koje je snimila. Naravno, izdavačka kuća se ne slaže s njom. Unatoč tome, Žanamari uvijek nastoji najbližim prijateljima i obožavateljima progurati poneki MP3 prije izlaska.

Budući da joj je dinamično na poslovnom planu, privatni život trenutačno joj je 'zamrznut', ali i to bi se trebalo uskoro promijeniti.

'Sigurno će se 'odmrznuti' sljedećeg tjedna, kada budem imala više vremena', objašnjava pjevačica, ne želeći komentirati glasine da je prošli tjedan prekinula s dečkom, rukometašem Davidom Špilerom.

Ovog proljeća najbolje joj odgovara casual rock style, koji joj je oduvijek bio najdraži. 'It komadi za ovu sezonu su mi traperice, običan t-shirt i starke', kaže pjevačica, dodajući da joj je trenutačno najdraža marka Dsquared, jer ima 'nosive i kul komade, a i fura se na taj rock star look'. Za sebe kaže da je antikonzumeristički tip, tako da nekoliko traperica koje su joj super nosi doslovno dok se ne raspadnu.

Ali zato joj je ovog proljeća posebna strast šareno donje rublje - kaže da je poludjela za veselim bojama, od kričavo roza do plave: 'Kad me vidite u nečem crnom, vjerojatno ispod imam nešto vrištavo žuto ili nešto smiješno. To me uveseljava.'

Što se tiče kilograma i celulita, Žanamari nema problema s tim. Kaže da bi se sigurno našlo nešto celulita kada bi se išlo provjeravati, ali to je ne zabrinjava. Ističe da je najbitnije dobro se osjećati u svojoj koži, a time će se bolje i izgledati. Dodaje da je njoj veći problem upravo suprotno – uspjeti uhvatiti vremena da pojede barem jedan pošteni obrok dnevno od silnog posla.