Estrada NEVEN CIGANOVIĆ:

'Mačak je lud, a ja luckast'

  • Autor: V.Sunko
  • 9.4.2011 11:19:00
  • 9.4.2011 1:15:04

Prepucavanju između dva najpoznatija domaća stilista nikad kraja, no Neven tvrdi da ne voli kad se u medijima piše o njemu

'Malo sam ojačao, no to nije salo, već mišićna masa koju sam stekao teškim radom u teretani', opravdao nam se Neven, kojeg je Marko Grubnić optužio da ništa ne radi, već cijele dane provodi pred televizorom.

'Ne volim da se priča o meni, to voli Mačak. Ja nisam takav tip, nikad ne potenciram priče o sebi', kaže Neven, dodajući: 'Mačak je lud, a ja nisam. Ja sam luckast. Mi uopće nismo slični, osim prirode posla koja je slična.' Neven si je na prsima dao tetovirati rečenicu 'I will never forget'.

'Opraštam, ali ne zaboravljam, doduše zaboravim što sam oprostio', našalio se Neven na svoj račun, dodajući da je za posao stilista najvažnije imati dobar ukus i ne dozvoliti da te pozitivne kritike previše ponesu da počneš raditi gluposti.

'Ja se nisam nikad izgubio u tome i na vrijeme sam se prestao baviti time. Kad više nisam radio taj posao s guštom, prestao sam. Sva sreća da sam u fazi da mogu birati poslove pa biram samo ono što me inspirira', kaže Neven te najavljuje da će se uskoro početi baviti planiranjem vjenčanja u sklopu emisije 'In magazin'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više