Estrada KREĆU NA TURNEJU

Povratak Novih fosila

Sanja Doležal otkrila je da glavni tekstopisac Rajko Dujmić marljivo radi na novim tekstovima pjesama, u čemu mu pomažu i mnogobrojni obožavatelji na Facebooku, koji šalju svoje tekstove

Glazbene legende Novi fosili 12. svibnja počet će svoju glazbenu turneju koncertom u zagrebačkoj Ciboni, a ona će se nastaviti i diljem Hrvatske. Koncerte će održati i u Skoplju, Subotici, Novom Sadu, ljeto će također biti radno, a jesen je rezervirana za Slavoniju. Početak turneje u Ciboni nije nikakvo iznenađenje.

'Javno podupiremo košarkaški klub Cibonu te sport općenito, vjerujemo da će se doba hrvatske košarke vratiti, zato pozivamo sve Zagrepčane da nam se pridruže i podupru Cibonu', izjavila je pjevačica Sanja Doležal.

Također je otkrila da će se dio novčanih sredstava turneje iskoristiti za stipendiranje školske godine jednog mladog talentiranog glazbenika, čiji identitet nije htjela otkriti. Sanja je nadodala da glavni tekstopisac Rajko Dujmić marljivo radi na novim tekstovima pjesama, u čemu mu pomažu i mnogobrojni obožavatelji na Facebooku, koji šalju svoje tekstove. Novi fosili krenuli su doista radno, s dobrom namjerom i pozitivnim stavom.

'Možemo vam ponuditi samo dobru emociju i zabavu, nadamo se da će nam se pridružiti stara i nova publika, da ćemo svi zajedno zapjevati za dobra stara vremena', završila je Sanja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više