Estrada NEZGODAN GRČ

Kirstie Alley s partnerom pala u 'Plesu sa zvijezdama'

Na samom početku koreografije u šou 'Ples sa zvjezdama' Kirstie Alley pala je na svog plesnog partnera kojeg je uhvatio grč

U ponedjeljak navečer Kirstie Alley i njezin partner Maksim Chmerkovskiy pali su na pozornici prilikom izvođenja plesne točke. Maksimu je pod glumičinom težinom popustio bedreni mišić te ga je uhvatio grč. Na podu su bili otprilike pet sekundi.
Tom nezgodom Alley je službeno postala prva zvijezda koja je u američkom izdanju šoua 'Ples sa zvijezdama' završila na podu.

'Bedro mi je jednostavno popustilo. To se događa gotovo svim plesačima i nema veze s Kirstie', rekao je Maksim nakon nastupa i pokazao da je pravi kavalir. Unatoč burnom početku, plesni par je za izvedbu dobio sedam bodova i pohvale.

Koreografija koju su napravili na pjesmu 'Somewhere Over the Rainbow' trebala je biti vezana za emotivan trenutak u njihovom životu. Kirstie je odabrala ovu pjesmu jer u njoj budi nadu koja dolazi nakon teških trenutaka. Naime, ona ju veže za najveću tragediju i prekretnicu u njezinu životu. Baš u vrijeme kada je trebala dobiti prvu veliku filmsku ulogu u slavnom 'Star Treku 2', saznala je da joj je majka poginula u prometnoj nesreći koju je skrivio pijani vozač. Stoga je ovaj nastup posvetila svojim roditeljima.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više